Soutěž s Jiřím Schmitzerem: řekněte to!

Vydáno 12.04.2007 | autor: redakce

Už tři alba má na kontě originální písničkář a herec (nebo naopak) Jiří Schmitzer. Ideální příležitost zahrát v XT3. Vyhrajte volňásky!

Soutěž s Jiřím Schmitzerem: řekněte to! Soutěž s Jiřím Schmitzerem: řekněte to!

Vynikajícího divadelního a filmového herce Jiřího Schmitzera není třeba představovat, většinu z vás už stihl oblažit svojí poslední filmovou postavou poněkud ujetého strýčka v Hřebejkově Krásce v nesnázích.

Schmitzer je ovšem znám i jako originální písničkář. Vystupuje sám s kytarou, jeho songy jsou zpestřením nejen komorních prostorů, ale i velkých festivalů. Tenhle "rocker s dvanáctistrunkou" vydal již tři autorská alba - Recitál, Šílenec a Bouda, pričemž k jeho nejznámnějším hitům patří například Japonec nebo nepřeslechnutelné Máte na to? (Řekněte prdel!!!).

Zahostoval si mimo jiné i na Nanoalbu Tata bojs, kde jako paranoidní docent doktor profesor způsobil svým vědecko-existenciálním monologem bezesné noci nejednomu posluchači... Nyní se chystá na koncert do žižkovského klubu XT3, kde se představí v úterý 17.4. od 20:00.



MÁTE NA TO?

Máte-li chuť prožít večer ve společnosti Jiřího Schmitzera, můžeme vám tuto zkušenost zprostředkovat. Stačí zodpovědět jeden schmitzerovsky laděný dotaz a jeden ze tří párů volných vstupů může být váš.

Jiří Schmitzer ztvárnil na Nanoalbu roli šíleného profesora

 

A) Plečky
B) Čtečky
C) Dečky

D) Tečky

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "XT3 - soutěž". Připojte prosím i mobilní kontakt. Hrajeme o 3x dva volné vstupy na koncert Jiřího Schmitzera v XT3 17.4.2007. Uzávěrka soutěže je v pondělí 16.4. ve 23:23. Tři výherci budou kontaktováni. Prosíme, pište pouze pokud máte vážný zájem zúčastnit se. Děkujeme.

Hodně štěstí a... řekněte to!!!



www.xt3.cz




zavřít