Jan Kalousek vydává Náhodou

Vydáno 06.05.2007 | autor: redakce

A to hned v pondělí 7. května. Po pětileté přestávce tak Honza Kalousek vydává zbrusu nové album, které pojmenoval Náhodou. A na co se můžete těšit?

Jan Kalousek vydává Náhodou Jan Kalousek vydává Náhodou

Jan Kalousek je na novém albu autorem všech textů. Pětiletá přestávka, během které procestoval téměř celý svět (Etiopie, Indie, JAR, Island, Butan, Mexico, Sri Lanka, Sardinie, Kuba, Kanada atd.) mu dala spoustu životních zkušeností a zážitků, kterými se bohatě inspiroval. Více než polovinu písní na albu složil sám, ostatní skladby napsal Janův bratr Šimon. Velikou exkluzivitou na Náhodou je duet s předním britským skladatelem Barry Masonem, který je celosvětově znám jako autor řady velkých hitů. Jedná se hlavně o The Last Waltz z repertoáru Engelberta Humperdincka, nebo věhlasnou Delilah proslavenou Tomem Jonesem.



Jeho další skladby interpretovali například Barbara Streisand, Charles Aznavour nebo dokonce Elvis Presley. Duet Easy složili a otextovali Jan společně s Barrym během jeho loňském návštěvy v Praze . Pilotním singlem z alba je skladba Usínám, ke které byl tento týden natočen nový videoklip. Jeho režisérem je Brazilec Paulo Da Costa. Křest alba proběhne 24. 5. v klubu Retro, kde Jan Kalousek živě představí se svojí kapelou nové album. Hostem večera a kmotrem alba bude samotný Barry Mason.
zavřít