The Prodigy opět v Česku. Ulovil je Trutnoff Open Air Festival

Vydáno 27.03.2015 | autor: redakce

Pořadatelé Trutnoff Open Air Festivalu oznamují datum i headlinera letošního ročníku. Akce se uskuteční v termínu 20. - 23. srpna a hlavní stage i s novým materiálem z aktuálního alba rozduní The Prodigy.

The Prodigy opět v Česku. Ulovil je Trutnoff Open Air Festival The Prodigy opět v Česku. Ulovil je Trutnoff Open Air Festival


The Prodigy  2015 fullThe Prodigy koncem března vydají nové album The Day Is My Enemy


"S táním sněhu v horách vybubnováváme, že do našeho ležení přijedou The Prodigy. Tato kultovní kapela, která předběhla svou dobu, bude vyvrcholením letošního setkání a jeho šamanskou a divokou tečkou. S Prodigy festival opět posouvá své hranice a rozšiřuje svůj záběr. Možná je to pro někoho překvapivé, ale věříme, že si jejich rytmy zaryté v srdcích budou mnozí rozvážet do svých domovů po celé republice i za její teritoria ještě dlouho po jejich odeznění," říká k tomu zakladatel festivalu Martin Věchet Geronimo.

The Prodigy, kteří 30. března vydají nové album The Day Is My Enemy, jsou podle pořadatelů rovněž nejdražší skupinou, která kdy v historii trutnoffského festivalu vystoupila. Kapela v létě zahraje na velkých prestižních festivalech v Evropě i Asii jako hlavní skupina a čtvrtý víkend v srpnu zavítá i pod hory na Trutnoff Open Air Festival.


Vystoupení The Prodigy může být nástinem a předzvěstí toho, jakými dalšími cestami by se mohl legendární festival do budoucna ubírat. "Šamané z Prodigy budou i testem, jestli pouze areál parku Bojiště má vůbec kapacitu pojmout větší kapely a přivítat širší publikum. Samotný městský lesopark, kde stojí hlavní pódium, totiž tvoří jen čtvrtinu celého festivalového území, jehož zbývající téměř třičtvrtiny trutnovská radnice určila do průmyslové zóny k zastavění," uzavírá Marta Indiánka Věchetová. {vypnoutlink:Air}

Nejlevnější vstupenky lze nyní objednávat na stránkách festivalu za 1200Kč.


TZ, ape

zavřít