Do pražského Futura se chystají velšští Man Without Country

Vydáno 21.05.2015 | autor: redakce

Man Without Country z Walesu se po necelých dvou letech vrací do Prahy, aby 24. května odehráli svůj koncert v pražském Futurum Music Baru.

Do pražského Futura se chystají velšští Man Without Country Do pražského Futura se chystají velšští Man Without Country


man without country 2013Man Without Country se do Česka vracejí po necelých dvou letechZ


Man Without Country nejsou typická elektronická kapela. V době, kdy se žánrové hranice stírají, Ryan James a Tomas Greenhalf spojují svou lásku k nezapomenutelným melodiím, Jamesův hypnotický křehký hlas a elektronickou preciznost v sound svého nového alba Maximum Entropy. Jakkoliv jsou jejich skladby nepředvídatelné, dvojice na své desce zní, jako kdyby namíchala Two Door Cinema Club a Band Of Skulls s Mobym, Miike Snow a Active Child.


V jistém ohledu jsou Man Without Country tradiční kapelou - James a Greenhalf jsou kamarádi od doby, kdy se potkali na univerzitě v Glamorganu, společně sdílejí suchý duchaplný humor a vášeň pro vše eklektické. "Milujeme kapely jako Blonde Redhead a The National," říká Greenhalf. "Elektronické projekty jako Trentemøller, Daniel Avery a Son Lux by také mohly být považovány za inspirativní, co se týče zvuku našeho alba."

Vstupenky jsou k dispozici za 250 Kč v pokladně Lucerna Music Baru, za stejnou cenu + poplatky v běžných předprodejích a na místě v den koncertu za 300 Kč.


TZ, ape

 

zavřít