Marina and the Diamonds přijede v prosinci do Prahy

Vydáno 06.07.2015 | autor: redakce

Dvacet let Lucerna Music Baru = dvacet narozeninových koncertů. V pražském klubu se od září do prosince představí 20 zahraničních i domácích umělců, přičemž prvním potvrzeným jménem je velšská zpěvačka Marina and the Diamonds. Dorazí 11. prosince.

Marina and the Diamonds přijede v prosinci do Prahy Marina and the Diamonds přijede v prosinci do Prahy

 

marinaNová deska Froot Mariny and the Diamonds patří podle mnohých k tomu nejlepšímu, co letos popová scéna vyplodila

 

"Rádi bychom kulatiny s našimi návštěvníky pořádně oslavili, a proto jsme připravili sérii dvaceti narozeninových koncertů, v rámci které se v Lucerna Music Baru představí zahraniční i domácí umělci. Máme radost, že klapnul koncert Marina and the Diamonds, která je v současnosti na vrcholu kariéry a jejíž nová deska Froot zaznamenala nadšené ohlasy," představuje za Lucerna Music Bar narozeninový plán Jaromír Telenský. "Další koncerty výroční série odhalíme postupně v průběhu několika týdnů a pro návštěvníky chystáme i narozeninové specialitky," doplňuje.

Marina and the Dimonds přijede v rámci svého Neon Nature Tour, během nějž živě představuje svou třetí řadovou nahrávku Froot z března letošního roku. Zaznamenala s ní úspěch na americkém trhu (8. místo v Billboard 200) a také pozitivní hodnocení od hudebních kritiků. Sama interpretka si na desku napsala všech dvanáct skladeb a album také produkovala ve spolupráci s Davidem Kostenem. Na rozdíl od předešlých alb jsou všechny písně natočené živou kapelou.

Předprodej vstupenek bude zahájen 10. července v 11:00. Lístky za 790 Kč (+ poplatky) budou k zakoupení na pokladně a webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Vstupenky na pokladně Lucerna Music Baru zakoupíte bez poplatku.

TZ, jm

zavřít