Bratislavský Uprising Festival: přijedou UB40 i bratr Boba Marleyho

Vydáno 16.08.2015 | autor: redakce

Bratislavský Uprising Reggae Festival vypukne už následující víkend na Zlatých pieskoch. V programu se i letos objevuje řada zvučných domácích i zahraničních jmen. Ve dnech 21. a 22. srpna se návštěvníci určitě nudit nebudou.

Bratislavský Uprising Festival: přijedou UB40 i bratr Boba Marleyho Bratislavský Uprising Festival: přijedou UB40 i bratr Boba Marleyho

uprising

Hvězdou festivalu budou britské legendy UB40 s hity jako Red Red Wine či Can't Help Falling In Love. Představí se Bunny Wailer, poslední člen jamajských The Wailers, který přijede oslavit 70. výročí narození svého nevlastního bratra Boba Marleyho. Celkem na 4 scénách se ukážou i Matisyahu, Anthony B, Onyx, Dope D.O.D., Shy FX, Beardyman, Mad Professor, Cham, Chuck Fenda, Kiril Djaikovski a desítky dalších. Ze slovenských umělců nebudou chybět Medial Banana, Cocoman, Fast Food Orchestra, Strapo, Boy Wonder, Majk Spirit, AMO, Supa či Smola a Hrušky.

Kromě hudby nabízí doprovodný program i koupání, sport, workshopy a spoustu dalších aktvit, včetně sledování filmů ve festivalové Cinema & Design zóně.

Atmosféru minulých ročníků si můžete připomenout v dokumentu Braňa Vinczeho. Podívejte se na něj níže. Permanentku na letošní ročník seženete za €50 a VIP lístek s benefity a možností setkat se s některými z hvězd festivalu je k dostání za €120.

tz, jm

zavřít