Dave Grohl měl plačícího chlápka za opilého, on jen oplakával matku

Vydáno 22.08.2015 | autor: redakce

Ke kuriózní situaci došlo 16. srpna na koncertě Foo Fighters v Coloradu. Zpěvák Dave Grohl tam totiž jednoho z návštěvníků považoval za "ožralého chlápka". Jenže se šeredně spletl - fanoušek totiž oplakával svou mrtvou matku.

Dave Grohl měl plačícího chlápka za opilého, on jen oplakával matku Dave Grohl měl plačícího chlápka za opilého, on jen oplakával matku

dave-grohl7Dave Grohl se tentokrát v odhadu fanouška spletl 

Foo Fighters jsou známí tím, že na jejich koncertech dochází k mnohým spontánním událostem. Ať už je přerušení písně kvůli probíhající šarvátce v publiku nebo zvaní fanoušků na pódium pod různými záminkami. Koncert v Coloradu nebyl výjimkou. Během písně My Hero byl plačící muž po frontmanových výzvách nejprve protlačen do první řady, následně pak i pozván na pódium. Kapela měla za to, že se Anthony nachází v podnapilém stavu, a tak si ani do mikrofonu neodpustila pár vtípků na jeho adresu. Jenže po koncertě byl rádiem KBCD vypátrán a v rozhovoru odhalil důvod svého smutku.

"Moje matka před šesti měsíci zemřela. A já se právě vrátil z Evropy, kde jsem jí byl na pohřbu, což zní samo o sobě jako šílená historka. On (Grohl) pak jen začal zpívat a... já si připadal jako emo. Co mě naštvalo, bylo, že on mě bral jako "ožralýho chlápka". Byl jsem naprosto střízlivý. Já nepiju."

Anthony chtěl po zpěvákových výzvách původně zůstat nepozorován v davu, na pódium se mu vůbec nechtělo. "Snažil jsem se před ním schovat. Říkal jsem si: 'Nepůjdu nahoru.' Chtěl jsem ve skutečnosti zůstat schovaný, ale takhle to v mém světě nefunguje."

I přesto hovoří Anthony o Grohlovi jako o úžasném člověku. "Je to skvělý chlap, vážně, naprosto skvělý chlap," dodal.

text: Matěj Chalupa

zavřít