Noví Beastie Boys přestali rapovat

Vydáno 22.06.2007 | autor: redakce

Beastie Boys jsou zpátky se sedmým studiovým albem The Mix-Up. Jde o vůbec první materiál tří chlápků z New Yorku, který je celý instrumentální.

Noví Beastie Boys přestali rapovat Noví Beastie Boys přestali rapovat

Mike „Mike D“ Diamond, Adam „MCA“ Yaunch a Adam „Adrock“ Horovitz mají hotovo, natočeno a vydáno. Beastie Boys jsou zpátky s novým, v pořadí sedmým studiovým albem The Mix-Up, na kterém se Diamond, Horovitz a Yaunch vrátili k bubnům, kytaře a base. Za asistence klávesisty Money Marka a perkusionisty Alfredo Oritze natočili dvanáct zbrusu nových tracků. Na albu nejsou žádné samply, scratche ani slova. Beastie Boys tak navázali na ohlasy fanoušků, které se vyrojily po vydání instrumentálních materiálů k deskám Ill Communication a Check Your Head.



The Mix-Up je součástí tří fázového plánu skupiny. První fáze je právě na pultech obchodů, druhou fází by mělo být stejné album s DVD Bestie Boys a vokálními verzemi tracků a třetí fáze bude v první polovině roku 2008 zbrusu nové klasické vokální album BB. Skupina navíc podpoří novinku několika koncerty na evropských festivalech během července.

Náslech z nové desky můžete prozkoumat na myspace profilu kapely přímo zde.

www.beastieboys.com
zavřít