Taneční festival oslaví čarodějnice

Vydáno 07.04.2008 | autor: redakce

Devátý ročník tanečního festivalu Meadow Open Air proběhne 30. dubna v Choceni a kolem čarodějnické vatry se bude opět tančit v rytmech techna, houseu a jungleu.

Taneční festival oslaví čarodějnice Taneční festival oslaví čarodějnice

Meadow Open Air se zrodil v roce 2000 a z malé akce se během několika let stal největší taneční festival v dalekém okolí. Za svou existenci přivítal Meadow tisíce lidí a nemálo bylo i vystupujících, např. Damon Vallero z Anglie, Philip TBC, Daho s Gingerem, Boss, Toky a řada dalších. Minulý rok přidali pořadatelé ke dvěma zavedeným pódiím ještě třetí house stage a pro tento rok „level“ ještě zvýšili - můžete se těšit hned na 4 pódia! Na Meadow Open Air bude znít jungle, techno, house, system tekkno, minimal, electro, breakbeat.



Jak je zvykem, festival se odehrává na louce za zimním stadionem v Chocni, v prostředí obklopeným stromy a řekou. Samozřejmostí bude dlouhý a prostorný bar s pitím a nějakým tím dlabencem, dále pokud vše půjde hladce také zastřešené sezení, nebudou chybět fotbálky, bude vytvořeno stanové městečko a co by to bylo za čarodějnice, kdyby chyběla velká vatra na opékačku.

V případě nepřízně počasí se akce přesouvá do klubu Roxet ve Skořenicích u Chocně. O případném přesunu budou organizátoři informovat asi 36 hodin před konáním akce. Line-up a další informace najdete na www.gyglo.com/meadow.
zavřít