Monkey Business: vánoční dýchánek

Vydáno 04.11.2008 | autor: redakce

Monkey Business se pilně připravují na svůj tradiční vánoční koncert ve Velkém sále pražské Lucerny, který tentokrát proběhne již 10. prosince.

Monkey Business: vánoční dýchánek Monkey Business: vánoční dýchánek

Skupina slibuje opět skvělou show, podpořenou originálními kostýmy a zajímavými hosty. Koncert tentokrát zahájí Tereza Černochová se skupinou Showstation a poté už vše bude pevně v rukou Monkey Business. Na podium se v plné síle opět vrátí již dvojnásobná matka Tonya Graves, která měla poslední tři měsíce kratší rodičovskou přestávku. Hlavním hostem večera však bude Glenn Hughes, bývalý basista, ale hlavně vynikající zpěvák legendárních Deep Purple, který s Monkey Business již spolupracoval na albu Kiss Me On My Ego.

Jeho diskografie je pozoruhodně pestrá a dlouhá, v 80.letech hrál také s Black Sabbath a v současné době s Chadem Smithem a Davem Navarrem z Red Hot Chili Peppers. Aktuální novinkou je, že Glenn je se svojí poslední sólovou deskou First Underground Nuclear Kitchen nominován na americké Grammy.

Diváci se mají skutečně na co těšit, jelikož na koncertě premiérově zazní některá ze skladeb právě připravovaného nového alba skupiny s názvem Twilight of Jesters, které by se mělo objevit na pultech obchodů v únoru příštího roku. Jednoho velmi zajímavého tuzemského hosta však skupina stále tají, takže se nechme překvapit...

zavřít