THe Fialky slaví a nadělují dárky

Vydáno 27.02.2009 | autor: redakce

Punkrocková kapela THe Fialky slaví devět let od svého založení a jako dárek nabízí svým fanouškům první album volně ke stažení.

THe Fialky slaví a nadělují dárky THe Fialky slaví a nadělují dárky

Je tomu právě devět let, kdy v pražských Modřanech vznikla formace THe Fialky. Po počátečních personálních změnách přibyl ke Kečupovi a Otovi (kytarista a basák, zakládající členové) bubeník Tom a nyní nově doplnil sestavu kytarista Marcel Green. Kapela v počátcích tíhla spíše k hospodskému punku, ale časem si vytvořila osobitý styl, kterým se hlásí k odkazu části původních punkových kapel z konce 70. let. Hlavním zlomem pro THe Fialky byl čtyř písňoví singl United, který kapele zajistil místo ve stáji českého punkového vydavatele Papagájův hlasatel records, u kterého vydala v letech 2007 a 2008 dvě CD.


THe Fialky společně s vydavatelstvím Papagájův hlasatel records připravili dárek k výročí kapely v podobě možnosti stáhnout si celé první album Průser (vydáno 2007). A vzkaz od Fialek: „Cédéček už je jenom pár desítek a dolisování by nemělo cenu, když už to stejně každej má a na netu to už stejně visí. Takže to asi žádnej velkej dárek nebude, ale třeba to někomu, kdo ho ještě neslyšel nebo ho nemá celý, udělá radost.“ Celé album je ke stažení a poslechu na www.bandzone.cz/thefialky.

zdroj: Phr.cz
zavřít