Votvírák zahajuje festivalové léto

Vydáno 12.06.2009 | autor: PR

Už tento pátek 12. června začíná na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích festival Votvírák 2009, který potrvá celý víkend.

Votvírák zahajuje festivalové léto Votvírák zahajuje festivalové léto

Na čtyřech pódiích se tu představí přes 800 účinkujících z České a Slovenské republiky. Návštěvníci zde můžou spatřit hlavní hvězdy festivalu jako například Lucii Bílou, Michala Davida, Ewu Farnou, znovu obnovenou kapelu Lunetic, Argemu, Žlutej Pes, Ivu Frühlingovou s kapelou, Báru Zemanovou, Season Crack, Rybičky 48, Mandrage, Kreyson, Buty, České srdce, Matahari, Viléma Čoka se svou kapelou Bypass, Tomáše Kluse, Pavla Rybu, rodinné seskupení muzikantů Scheuflers, Nukleární vokurky, kapelu Doga, Another Way nebo festivalové představení rockové opery Antigona.


Votvírák takzvaně „otevírá“ českou festivalu sezónu, a proto si zde také diváci mohou pořídit vstupenky na další obrovské hudební festivaly až s 80procentní slevou. Připravený je také bohatý doprovodný program, letní kino Palace Cinemas se 600 místy, koutek s adrenalinovými sporty, nepřeberné množství jídla a pití, stanové městečko, hlídané parkoviště a v neposlední řadě také stánky s komerčním festivalovým zbožím.

zdroj: www.votvirak.cz
zavřít