Keane: na nové desce zazní i rap

Vydáno 26.01.2010 | autor: PR

Britští Keane chystají na květen nové skladby. Objeví se na EP, které ponese název Night Train, a jako host se představí např. somálsko-kanadský rapper K'Naan.

Keane: na nové desce zazní i rap Keane: na nové desce zazní i rap

Zmiňovaný nosič přinese hned osm písní, ve třech případech si kapela na natáčení pozvala i hosty. Pro fanoušky Keane bude dozajista nejzajímavější položkou píseň s názvem Your Love, zde se totiž vokálů ujal hlavní skladatel kapely Tim Rice-Oxley. V jedné písni bude dále ke slyšení japonský MC Tigarah, dvě skladby svým vokálem doplnil somálsko-kanadský rapper K'Naan. Ten bude mimo jiné ke slyšení na pilotním singlu Stop For A Minute, který kapela počátkem března vypustí do rádií.


EP s názvem Night Train vyjde 10. května a bude k dispozici jako placený download a též na CD. Ve stejný den se do obchodů s hudebními nosiči dostane i zmiňovaný singl Stop For A Minute. Přesně měsíc po vydání EP se Keane vydají i na turné po Velké Británii, kde mimo jiné nové písně poprvé představí naživo. Prozatím bylo zveřejněno šest koncertních zastávek.

zdroj: Universal Music
zavřít