Lety Mimo pozvali na křest Wohnout

Vydáno 16.11.2010 | autor: PR

Lety Mimo pokřtí své „best of“ album 22. 11. v pražském Roxy. Na koncert si pozvali muzikanty z kapel jako Wohnout, Divokej Bill či NiceLand. Vstup na akci je zdarma.

Lety Mimo pozvali na křest Wohnout Lety Mimo pozvali na křest Wohnout

Lety Mimo nedávno vydali výběrové best of album, které rozdělili na akustickou a elektrickou část. Nejinak tomu bude i při jejich křtu 22. 11. v pražském klubu Roxy. Lety Mimo fanoušky uvítají akustickým setem. Při něm se představí nevšední kapela složená z hudebníků LM, Honzy Homoly z Wohnoutů (kytara) Jacka z Divokýho Billa (banjo) a Roberta Škardy (tuba).


Začátek koncertu bude pozvolnější a komornější v unplugged provedení. Vystoupíme v netradiční sestavě a zahrajeme tak šest až sedm písní, ve kterých budou hosti stejně jako na CD. Pak proběhne křest, malé překvapení a posléze to rozjedeme elektricky. Obě části budou od sebe odděleny i vizuálně. A následovat bude párty až do rána,“ lákají Lety Mimo.



Stejně jako na desce, se v průběhu večera na podiu vystřídají hosté jako Wohnouti (Honza a Matěj Homolovi), Divokej Bill (Venca, Jurda, Jack), Xavier Baumaxa, Niceland nebo Tuzex. A vstupné? Žádné! Celý večer bude v rámci Free Mondays v Roxy zadarmo.

zdroj: Sony Music

mp
zavřít