SILVESTR V LE CLANU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Zajímavé nabídky na prožití silvestrovských oslav se množí jako houby po dešti. Jednou z nich je i komorní party v pražském klubu LE CLAN s hvězdným obsazením. Za gramofony se ten večer po delší době objeví britský producent DUNCAN FORBES ze Spooky, Pat Heart, Josef Sedloň, Cubik a další.

SILVESTR V LE CLANU SILVESTR V LE CLANU

Le Clan otevře na Silvestra hned dva taneční parkety. Na tom hlavním se po delší době opět u nás představí Duncan Forbes, polovina legendární britské dvojice Spooky, která v současné době zaznamenává hlučný návrat na klubovou scénu, Duncanův set bude tudíž patřit k vrcholům letošního roku, který si budete symbolicky moci vychutnat právě na jeho konci.

Duncana doplní zpražštělý francouz Pat Heart, pověstný svým tahem na bránu a citem pro hustou party atmosféru, dále nestor tanečních parketů a radiových vln Josef Sedloň a konečně stále lepší DJ Cubik. Na druhém parketu vás pak budou bavit residenti a přátelé klubu Grant z Francie, Maxime a Renda.

Nebyla by to novoroční oslava, abychom neměli nějakou tu perličku navíc. V živou jam session se DJská vystoupení změní za doprovodu saxofonů Ivana M. a Apple B. Nový rok přivítají speciální performance, uvaříme vyhlášené Space cocktaily a možná přijde i mnoho kouzelníků z řad pražské Djské elity.
zavřít