Rybičky 48 a Mandrage se dali na charitu, pomůžou dětským domovům

Vydáno 23.01.2011 | autor: PR

Rybičky 48 i letos zahájí koncertní sezónu benefičním turné na podporu uměleckých aktivit dětí z dětských domovů. Šňůra s názvem Hraji, abych žil bude zahrnovat celkem pět koncertů. Začne 18. února v Pardubicích a skončí 4. března v Liberci.

Rybičky 48 a Mandrage se dali na charitu, pomůžou dětským domovům Rybičky 48 a Mandrage se dali na charitu, pomůžou dětským domovům

rybicky 48_promo

Kluci z Rybiček 48 se rozhodli podpořit děti z dětských domovů v jejich umělecké činnosti. "Podobné turné jsme jeli už v minulém roce a mělo velký úspěch," říká bubeník Ondra Štorek. "Pro nás je to ideální způsob, jak můžeme pomoct dětem, které neměly tolik štěstí jako my. Turné s námi pojede kapela The Clients, kde vystupují děti z dětského domova."

Pětikoncertní turné dostalo název Hraji, abych žil. Ve dvou koncertech se po boku skupiny Rybičky 48 objeví jejich plzeňští souputníci Mandrage. Kapela The Clients s nimi zahraje na všech pěti vystoupeních. "Děti tak dostanou jedinečnou šanci zahrát si před spoustou lidí ve velkých klubech po boku kapel, které znají z televizních obrazovek," dodává manažer kapely Martin Řehoř.

Seznam koncertů:

18. 02. PARDUBICE, AFI Palác (Rybičky 48, Mandrage, The Clients)
19. 02. JAROMĚŘ, klub Bastion (Rybičky 48, The Clients)
25. 02. ČESKÉ BUDĚJOVICE, Marty´s klub (Rybičky 48, The Clients)
26. 02. POLICE NAD METUJÍ, (Rybičky 48, Mandrage, The Clients)
04. 03. LIBEREC, klub Vlak (Rybičky 48, The Clients)

 

zdroj: Madree P., mp

zavřít