Mighty Sounds se rozrůstá, nově láká na italský punk, americké ska a Prago Union

Vydáno 28.02.2011 | autor: PR

Festival Mighty Sounds ohlásil další kapely pro svůj sedmý ročník. Do Tábora v létě zavítají The Koffin Kats, The Creepshow nebo domácí Prago Union.

Mighty Sounds se rozrůstá, nově láká na italský punk, americké ska a Prago Union Mighty Sounds se rozrůstá, nově láká na italský punk, americké ska a Prago Union

madballMadballFestival i letos nabídne na svých šesti scénách to nejzajímavější ze ska, punku, reggae, rockabilly, dancehallu, rock´n´rollu a spřízněných žánrů na jednom místě během tří dnů. Jako každý rok budou k vidění také divadelní představení, performance, workshopy a dojde i na sport.

Prvními oznámenými byli američtí punkrockeři The Casualties a jejich hardcoroví krajané Madball. Krom toho už je potvrzená i britská 2tonová kapela The Hotknives, dánští fešáci The Movement, temperamentní Desorden Público z Venezuely nebo bossové amerického ska – The Toasters.

 

Do rockabilly výběru nejnověji přibyli kanadští The Koffin Kats, punkovou naštvanost budou prezentovat italští uličníci Los Fastidios, mrazit v zádech bude návštěvníky při vystoupení hříšných punkerů The Creepshow a mix dubu, reggae, punku, ska a hip hopu přivezou britští Dub Pistols.

Z české scény jsou potvrzení Fast Food Orchestra, Sto zvířat a žánrová odbočka v podobě Prago Union.

Festival proběhne v areálu letiště Čápův dvůr v Táboře a to 15. – 17. července.

zdroj: Mighty Sounds, mp

zavřít