Čankišou pokřtí na slunovrat nové album v Brně

Vydáno 17.12.2015 | autor: redakce

Kapela Čankišou v den slunovratu 21. prosince roztančí svojí energickou hudbou publikum v brněnském klubu Fléda, kde pokřtí svoji nejnovější desku Supay. Tu si nadělili ke svým 17. narozeninám. 

Čankišou pokřtí na slunovrat nové album v Brně Čankišou vystoupí v Brně 21. prosince

Nová deska vyšla na konci října u Indies Scope. O vizuální podobu křtu se postará VJ Zae. Koncert okoření dva ze tří muzikantů hostujících na desce: zpěvačka Anna Laborová a houslista Luboš Krobot. S neobvyklým nástrojem v ruce se také objeví bubeník Mňágy a Žďorp Pavel Koudelka. Po koncertě stále tance chtivé publikum ovládne DJ Matsuwa. Během večera s podtitulem Trojjediné narozky se kromě křtu bude slavit právě 17 let kapely a 15 let klubu Fléda.

FOTOREPORT: Čankišou křtili novou desku v Praze

Čankišou s úspěchem roztancovávají publikum kdekoli na světě. Jejich energická fúze mnoha etnických vlivů podložená rockovými kořeny a okořeněná pestrou sbírkou exotických nástrojů nenechá nikoho v klidu. Kapela, jejíž nejsilnější stránkou jsou právě živé koncerty, i na své šesté desce dokazuje, že je stále v plné síle. Přijďte se v předvánočním shonu odreagovat a přesvědčit na vlastní oči.

tz, jm
zavřít