Wave chystá obývákové koncerty

Vydáno 13.02.2008 | autor: redakce

Radio Wave plánuje devět živých koncertů v karlínském studiu A, které odehrají v průběhu roku špičky české nezávislé hudební scény. Jako první rozjede „obývákové mejdany“ kapela Priessnitz.

Wave chystá obývákové koncerty Wave chystá obývákové koncerty

Koncerty, které budou živě přenášeny do vysílání v rámci sobotního pořadu Stage, zahájí 23. února indie-kytarová formace Priessnitz. „Priessnitz jsou hlavně živá kapela, ne že bychom se vyhýbali nahrávacímu studiu, ale na podiu se cítíme mnohem líp. Odezva publika je pro nás mimořádně důležitá. V Karlíně to pro nás bude takový malý kompromis, ale těšíme se na autenticitu tohoto koncertu. Nepřipravujeme nic mimořádného, jen se asi trochu ztišíme a zpomalíme,“ říká frontman kapely Jaromír Švejdík.



Khoiba v Karlíně vystoupí 22. března a 26. dubna se představí mistři klenutých melodií Please The Trees. V jednání je skupina WWW a další.
Český rozhlas 4 - Radio Wave je nejmladší regionální studio Českého rozhlasu určené především mladé generaci. Playlist studia tvoří hip hop, indie kytary, R&B, elektronická hudba, kvalitní pop a česká alternativní scéna.

zavřít