Festonda Cup proběhne již dnes!

Vydáno 28.07.2010 | autor: PR

Již tuto středu 28. července se ve sportovním areálu RC Kolečko v podhradí Křivoklátu uskuteční v pořadí již pátý ročník tradičního nohejbalového turnaje česko-slovenských rockových kapel Festonda Cup 2010.

Festonda Cup proběhne již dnes! Festonda Cup proběhne již dnes!

O prestižní titul vítěze turnaje, který získá hodnotné ceny od partnerů akce, se utkají kapely jako Divokej Bill, Wohnout, Tři Sestry, UDG, MIG 21, Vypsaná Fixa, Toxique, Support Lesbiens, Medvěd 009, Skyline, Navigators, Polemic, Clou, Blue Effect a mnoho dalších. Hlavní cenu udělí společnost Helphand s.r.o., která do soutěžního nohejbalového turnaje Festonda Cup darovala vítězné kapele tvorbu zcela nových webových stránek.


Turnaj začíná od 10 hodiny ranní, promotérský fotbalový zápas v malé kopané začíná po 12 hodině polední. V rámci hudebního doprovodu jsou připraveny DJ sety hudebníků, kteří se této akce pravidelně zúčastňují. První elitní DJ je Honza Křížek z kapely Blue Effect a další jména jsou v jednání. Sportovní turnaj okoření exhibiční fotbalový miniturnaj hudebníků a promotérů. Celou akci bude uvádět osvědčená dvojice Pavarotti revival - Jakub Kohák a Jirka Zemánek z kapely Wohnout.

zdroj: Beni Production
zavřít