Poslechněte si nový singl od Feist, celé album vyjde v říjnu

Vydáno 14.08.2011 | autor: redakce

První singl How Come You Never Go There z nového alba Metals od Feist je venku. Jde o první nový song od roku 2008 této pětatřicetileté zpěvačky z Kanady. Album, se kterým Feist pomohl i například Chilly Gonzales, vyjde začátkem října.

Poslechněte si nový singl od Feist, celé album vyjde v říjnu Poslechněte si nový singl od Feist, celé album vyjde v říjnu

feistFeist se v posledních letech objevila v písních od Wilca, Grizzly Bear nebo Douga Paisleyho. How Come You Never Go There je však od roku 2008 její první autorskou písní, která je předzvěstí celého alba Metals. To by mělo vyjít začátkem října, konkrétně  3. 10. Producentsky se na něm podílel například Chilly Gonzales.

Příležitostná členka Broken Social Scene zaznamenala největší komerční úspěch s písní 1,2,3,4. Ta se objevila v reklamě pro společnost Apple.

Tracklist celého alba: 1. The Bad in Each Other, 2. Graveyard, 3. Caught a Long Wind, 4. How Come You Never Go There. 5. A Commotion, 6. Bittersweet Melodies, 7. Anti-Pioneer, 8. The Undiscovered First, 9. Cicadas and Gulls, 10. Woe Be, 11. Comfort Me, 12. Get It Wrong Get It Right.

 

Text: kofo 

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít