AUDIO: Rocker Ryan Adams přezpíval album 1989 Taylor Swift. Poslechněte si ho

Vydáno 23.09.2015 | autor: redakce

Album 1989 Taylor Swift je tak úspěšné, že se stalo vděčným předmětem coververzí. Nesahají k nim přitom pouze amatérští zpěváci, ale i kolegové 25leté zpěvačky. Rocker a písničkář Ryan Adams ho dokonce přezpíval úplně celé a nabízí ho zdarma k poslechu.

AUDIO: Rocker Ryan Adams přezpíval album 1989 Taylor Swift. Poslechněte si ho AUDIO: Rocker Ryan Adams přezpíval album 1989 Taylor Swift. Poslechněte si ho

taylor adamsTaylor Swift Ryana Adamse v nahrání coververzí z alba 1989 podpořila

Album 1989 si v Adamsově podání získává vřelé kritiky, podle serveru Metacritic.com, který počítá průměr z uveřejněných recenzí, má dokonce průměrné hodnocení 84%. Sám zpěvák říká, že při nahrávání coververzí našel zvuk mezi alby Bruce Springsteena a The Smiths.

Že chystá 40letý umělec nahrávku předělávek Taylor Swift, vyšlo najevo během léta, zpěvačka mu v jeho snažení vyjádřila podporu. Zda se dílo podařilo, můžete zdarma posoudit i vy. Celá deska je totiž zdarma k poslechu na YouTube. Pilotní hit Shake It Off, se kterým loni Swift zbořila světové žebříčky, si v Adamsově verzi poslechněte níže, celé album pak najdete tady.

Billboard, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít