Interpol a David Lynch představují výsledek společné práce

Vydáno 15.07.2011 | autor: redakce

Slavný režisér, autor kultovních snímků jako Blue Velvet nebo Mulholland Drive David Lynch a post-rocková skupina Interpol představují svoji spolupráci I Touch a Red Button Man. Interpol zahrají již 13. srpna v Panenském Týnci jako jedni z headlinerů Open Air Festivalu.

Interpol a David Lynch představují výsledek společné práce Interpol a David Lynch představují výsledek společné práce

interpol
David Lynch
se postaral o krátké video, které obsahuje song Lights z posledního alba Interpol. Ti jej oslovili se zájmem o spolupráci již v roce 2008, konkrétní formu začaly však práce nabírat až teprve loni. Požádali jej o vytvoření vizuálních podkladů pro jejich koncert v rámci kalifornského festivalu Coachella, kde letos vystoupili.

Upozorňujeme, že se nejedná o klasický hudební videoklip, ale o ucelené projekce či krátký film Davida Lynche, jehož atmosféru dotváří právě píseň Lights. Na jeho konto se asi nedá říci nic jiného, než že je typicky lynchovsky prapodivné.

Interpol vystoupí druhou srpnovou sobotu, konkrétně 13. 8. na Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Kromě nich zde vystoupí například Chemical Brothers, Good Charlotte nebo Leftfield









Text: kofo 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít