EXKLUZIVNĚ: The Spankers zapařili s brazilskými tanečnicemi

Vydáno 20.02.2013 | autor: redakce

Česká reggae-pop kapela The Spankers zveřejnila nový videoklip k písni Its a Murder She Wrote. Video bylo natočeno na podzim loňského roku během koncertu v pražském Lucerna Music Baru.

EXKLUZIVNĚ: The Spankers zapařili s brazilskými tanečnicemi EXKLUZIVNĚ: The Spankers zapařili s brazilskými tanečnicemi


the_spankers_promo_foto
























The Spankers je známí především svojí pozitivní energií. Žánrově se nezaměřují pouze na reggae, ale kombinují další styly jako je ska, jazz, funky, rock, rap atd. V září loňského roku se The Spankers vydali již podruhé na turné po Brazílii a po návratu do České republiky uspořádali velkou brazilskou show v pražském Lucerna Music Baru. V rámci koncertu vystoupila se svojí bubenickou show skupina Tam Tam Batucada a celkovou atmosféru brazilského karnevalu dotvářely brazilské tanečnice.

"Z Brazílie jsme se vrátili plní úžasné energie a hrozně jsme se těšili na naše pražské fanoušky. Bylo jasné, že atmosféra koncertu bude skvělá a my už dlouho plánovali natočit klip živák, na kterém bude dobře vidět, jak to, co předvádíme na pódiu, baví nás i ostatní," říká František Albrecht, kytarista The Spankers.

Kapela chystá koncerty v Německu a již plánuje, v které zemi udělat další turné. Samozřejmě se jedná o Brázilii, ale v úvahu připadá také například Slovinsko, Chorvatsko, Černá Hora nebo Srbsko. Aktuální seznam koncertů lze najít na stránkách kapely. Mezi další plány The Spankers patří také příprava nové desky.



TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít