VIDEO: Celeste Buckingham si poprvé zazpívala se svojí sestrou

Vydáno 03.08.2013 | autor: redakce

Dva měsíce od uvedení videoklipu I Was Wrong, v němž se Celeste Buckingham potkala s Majkem Spiritem, přichází slovenská zpěvačka s dalším duetem. V novém singlu Gone se po jejím boku objevila její mladší sestra Carmel.

 

VIDEO: Celeste Buckingham si poprvé zazpívala se svojí sestrou VIDEO: Celeste Buckingham si poprvé zazpívala se svojí sestrou

celestecarmelCeleste a Carmel Buckingham

Skladbu sestry nahrály s mladým producentem Johnem Whitem v jeho americkém studiu v Nashville, kde s rodinou obě už více než rok žijí a studují. "Gone má silnou myšlenku. Hovoří o tom, že někdy nás lidé jednoduše zklamou a my si musíme říct dost," popisuje Celeste text nového singlu, který napsala její patnáctiletá sestra Carmel. Tu podle jejích slov "múza nečekaně nakopla" jednoho dne ve škole, a tak vzala pero a papír a Gone bylo na světě.

I když nahrávka vznikla v zámoří pod taktovkou amerického producenta, jako režiséra videoklipu si Celeste zvolila Čecha Tomáše Kasala, který má na svědomí i úspěšnou vizuální podobu megahitu Run Run Run. "Natáčení trvalo celých 18 hodin, většinou v noci a mimo města, takže jsme všichni fungovali v karavanech - nebylo to právě nejjednodušší. I tak ho ale Carmel zvládla velmi dobře," zhodnotila noční filmování Celeste.

TZ, ape, foto: Lukáš Dvořák

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít