VIDEO: Madonna a jeptišky tančící u tyče. Tohle uvidíme v Praze!

Vydáno 30.07.2015 | autor: redakce

Madonna sice za pár dní oslaví už 57. narozeniny, stále jí však nepřešla chuť provokovat. Jako už několikrát ve své kariéře se rozhodla popíchnout i věřící - na chystaném velkém turné k desce Rebel Heart se totiž její tanečnice převlečou za jeptišky a zakroutí se u tyče. Alespoň to tak vypadá podle videí ze zkoušek.

VIDEO: Madonna a jeptišky tančící u tyče. Tohle uvidíme v Praze! VIDEO: Madonna a jeptišky tančící u tyče. Tohle uvidíme v Praze!

madonna jeptiškyNadcházející turné Madonny asi mnoha lidem nadzvedne mandle

Madonna momentálně poctivě pracuje na přípravách světového turné, které bude podle již dostupných materiálů určitě znovu megalomanské. Něco z toho, co diváci uvidí, odhalují dva dostupné teasery. Každý z nich trvá jen kolem půl minuty, nedočkavce ale určitě potěší. Obzvlášť zajímavá je scéna, kdy u tyče tančí jeptišky. Zdá se, že Madonna se s konzervativní církví, která už v minulosti několikrát protestovala proti jejímu způsobu vystupování, jen tak usmířit nehodlá. Podívejte se na to níže. 

Rebel Heart Tour začne 9. září v kanadském Montrealu a zatím je potvrzeno více než 60 zastávek po celém světě. Jednou z prvních štací v Evropě bude pro královnu popu i Praha, kde se ukáže hned dvakrát - v O2 areně vystoupí 7. i 8. listopadu. 

 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít