VIDEO: Dara Rolins radí Igorovi Kmeťovi, jak se chovat k ženám

Vydáno 02.10.2015 | autor: Daniel Maršalík

Slovenský muzikant Igor Kmeťo v létě vydal desku Ja som funky, na které mu hostují například rappeři Rytmus a Supa nebo zpěvačky Monika Bagárová, Anita Soul a Dara Rolins. S poslední jmenovanou nyní natočil klip k písni Žena a muž. Oba zpěváci vystoupí i 15. října na koncertě v Praze, kterým Igor odstartuje Ja som funky tour.

VIDEO: Dara Rolins radí Igorovi Kmeťovi, jak se chovat k ženám VIDEO: Dara Rolins radí Igorovi Kmeťovi, jak se chovat k ženám

 

dara igorIgor Kmeťo a Dara Rolins se sešli v novém videoklipu


Kmeťovým aktuálním singlem je duet s Darou Rolins Žena a muž. "Chtěli jsme si spolu zazpívat už dlouho. Písnička je o tom, že radím Igorovi, jak se chovat k ženám." Spolupráce se zřejmě zalíbila oběma umělcům, protože zpěvačka už prozradila, že Igor napsal ještě další skladbu na její připravovanou desku. V novém klipu se několikrát mihnou i lidé z Dařina blízkého okolí – dcera Laura, partner Patrik a její tanečnice a kámošky.


Dara Rolins coby host vystoupí i 15. října v pražském P.M. Clubu na první zastávce Ja som funky tour. Další koncert v Česku se uskuteční 30. října v klubu Marley v Ostravě. Poté se Igor Kmeťo mladší se svou kapelou vydá domů na Slovensko. Na jednotlivých koncertech bude mít hosty, kteří si s ním zazpívali na desce Ja som funky.

Igor Kmeťo ovládá několik hudebních nástrojů. V šesti letech začal hrát na bicí. Na konzervatoři se věnoval saxofonu a klavíru. Kromě toho zpívá a produkuje. V Jeho studiu Gitano Records nahrávali Rytmus, Tina, Rick Bailey, Robo Opatovský a hiphopová formace Lúza.

 

text: Daniel Maršalík

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít