VIDEO: Corinne Bailey Rae je v novém klipu astronaut. Jak dopadla její mise na Měsíc?

Vydáno 08.03.2016 | autor: Hana Poláchová

Britská zpěvačka, skladatelka a textařka Corinne Bailey Rae přichází po šestileté tvůrčí pauze s novou deskou. První ochutnávkou je singl Been To The Moon. Corinne havarovala se svou lodí na poušti, a tak se hrdinně vydává prozkoumat terén.

VIDEO: Corinne Bailey Rae je v novém klipu astronaut. Jak dopadla její mise na Měsíc? Corinne Bailey Rae se vrací na scénu

Její mise, jejímž cílem bylo zapíchnout modrou vlajku na Měsíci, byla zřejmě neúspěšná. A tak zpěvačka vylézá z trosek své lodi a v momentě, kdy si sundá helmu a vdechne kyslík z plných plic, je jasné, že si může dát tvůrčích pauz kolik chce, a přesto její přirozená krása nikdy nezmizí. Dvojnásob to však platí o její kráse uvnitř, kterou vyjadřují tóny jejího sametového hlasu.

Zemřel manžel Corinne Bailey Rae

Ve zlatavém skafandru, který jako by byl šitý na míru pro soulový koncert 70. let, kráčí horkým pískem. Jako správná výzkumnice je vybavena dnes už velmi vzácným záznamovým rekordérem, kamerou nebo třeba dalekohledem. Ve svitu slunce dovádí na dosud neprobádaném území nebo přečkává pouštní bouři. Vzápětí je v nádherných šatech poseta zlatem a vizuálně ztvárňuje uměleckou oázu pro všechny dehydratované fanoušky.  

Celkový dojem je velmi čistý, barevný a přirozený. Sama Corinne přiznala na svém Facebooku, že práci s režisérem si opravdu užila a označila výsledné video za své nejoblíbenější. Máte to tak taky? Album The Heart Speaks In Whispers vyjde 13. května.



Filip Pešta

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít