Guano Apes již zítra vystoupí v Čechách, letos už podruhé

Vydáno 12.10.2011 | autor: redakce

Guano Apes sice letos v Čechách už vystoupili, konkrétně na festivalu Masters Of Rock, to jim ovšem nebrání vrátit se podruhé a předvést, jak jim to šlape v uzavřeném prostoru. Kapela vystoupí již zítra 13. září v pražském KC Vltavská.

Guano Apes již zítra vystoupí v Čechách, letos už podruhé Guano Apes již zítra vystoupí v Čechách, letos už podruhé


guanoapes
Rock´n´roll je vysoko oktanový koktejl, který může v každém okamžiku explodovat, a kapela prostě skončí. Dotek osvícení ji však tu a tam dokáže zase spojit, obnovit tolik potřebnou rovnováhu a výsledky mohou být ohromující. Guano Apes to dokázali! Jsou zpět a přímo v oslnivé formě! Kapela, jejíž kytarový rock za celou dobu její nečinnosti nebyl schopen nikdo nahradit, se vrací ve své nejúspěšnější sestavě (Henning Rümenapp, Dennis Poschwatta, Stefan Ude a Sandra Nasic).

Samozřejmě pokud máte v úmyslu se vrátit, musíte si být jistí, že jste přinejmenším stejně dobří jako pře tím, ne-li lepší. A Guano Apes s novým, čerstvým elánem zní opravdu o moc lépe. Jejich nové album Bel Air, které vyšlo v dubnu, si propůjčilo název slavné čtvrti Los Angeles. Pod taktovkou Jona Schumanna pracovali takoví mistři zvuku, jako jsou Tom Lord-Alge (U2, Oasis, Pink), Terry Date (Pantera, Soundgarden) nebo Rundy Staub (Metallica, Nickelback), takže výjimečnost nových Guano Apes je zaručena. Navíc, Sandra v jedné písni zpívá "This time I will make sure, you won´t feel insecure", mluví tak k sobě samé, ke kapele a hlavně k vám, fanouškům - buďte si jisti, že uvidíte dosud nevídané! Oheň kapely vás sežehne!

zdroj: TZ 
zavřít