Kolínský Natruc letos přivítá Inekafe, Tata Bojs i Visací zámek

Vydáno 20.06.2013 | autor: admin

V programu jednodenního festivalu Natruc Kolín, jehož 16. ročník připadá na 24. srpna, tentokrát figurují oslavenci Tata Bojs, slovenští punkrockeři Inekafe i legendární Visací zámek. 

Kolínský Natruc letos přivítá Inekafe, Tata Bojs i Visací zámek Kolínský Natruc letos přivítá Inekafe, Tata Bojs i Visací zámek

visaci zamek natrucMichal Pixa a Visací zámek vyhlížejí kolínský Natruc

Na Kmochově Ostrově v Kolíně, v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů, bude 24. srpna od 11.30 hodin k vidění více jak třicet interpretů na třech podiích. Jmenovitě např. „Pěšáci rokenrolu" Tata Bojs, kteří letos slaví 25 let existence „recyklačním" turné, jemuž dominuje velkolepá vizuální scéna.

  1. Tata Bojs vyrazili na 25 let cyklace aneb Tour domácí

 

Dále vystoupí bratislavští punkrockers Inekafe, festivalová jistota UDG, jako víno zrající Visací zámek, chybět nebudou ani Rybičky 48, Kamil Střihavka, Skyline, GoodFellas.

  1. Visací zámek oslavil 30 let a ukázal, co je známka punku

 

natruc podel

Zajímavostí bude Kolínský Big Band s Ondřejem Rumlem, jejichž swing bude v převážně rockovém line-upu jistě příjemným oživením.

  1. Přečtěte si rozhovor s Ondřejem Rumlem

 
„Program festivalu je hotov a musím dodat, že může velmi dobře konkurovat „velkým" festivalům u nás. Návštěvníky Natrucu si musíme hýčkat a každý rok je odměňovat bohatým programem a nějakou tou specialitou. Letos jsou to Tata Bojs se svou show, nebo Kolínský Big Band za doprovodu Ondřeje Rumla, " říká Martin Řehoř, pořadatel festivalu.

Výše uvedené kapely ještě doplní Zoči voči (SK), Imodium , Dymytry, Cocotte Minute, ZakázanÝ Ovoce či Enter. V Kolíně navíc dostanou prostor i méně známí interpreti - vítězové soutěže Natruc Talent, kapely Sabrage a K2.

Podrobný program, doprovodné akce a důležité info na www.natruc.eu

Předprodej vstupenek 

red, foto Petr Tibi

 

zavřít