AC/DC zahrají v Praze pod širým nebem

Vydáno 15.12.2015 | autor: redakce

Už tak hvězdami zaplněný koncertní kalendář příštího roku přidává další velké jméno. Do Prahy totiž přijedou australští rockeři AC/DC. Vystoupí pod širým nebem, 22. května 2016 totiž zavítají do pražských Letňan.

AC/DC zahrají v Praze pod širým nebem AC/DC vystoupí tentokrát pod širým nebem

Už desítky let patří australská pětice AC/DC k největším jistotám světového rock'n'rollu. Bez ohledu na módní vlny se stále drží v popředí zájmu fanoušků. Je charakteristická svým řinčivým zvukem, extatickým zpěvem, ostrými kytarovými riffy i valivým rytmem.

Bubeníka AC/DC čeká domácí vězení. Za vyhrožování smrtí a držení drog

Na svém kontě mají přes 200 milionů prodaných alb. Z nich nejúspěšnější je deska Back In Black z roku 1980, první se stávajícím zpěvákem Brianem Johnsonem, které se prodalo 69 milionů. Nejnovější album se jmenuje Rock Or Bust. Nahrávalo se klasickými postupy bez zbytečných studiových příkras, což přesně odpovídá syrovosti soundu AC/CD.

Turné na podporu tohoto titulu dorazí i do České republiky, kde se tentokrát kapela představí v rámci koncertu pod širým nebem. Vstupenky na show, která proběhne na letišti v Letňanech, budou v prodeji od 16. prosince. Pořídit je můžete za 1 690 Kč, nejdražší lístky vyjdou na 2 490 Kč.

tz, jm

zavřít