Britská zpěvačka a skladatelka Faye Fantarrow podlehla ve 21 letech rakovině

Vydáno 05.09.2023 | autor: iREPORT

Po dvanácti měsících boje s nádorem na mozku zemřela jednadvacetiletá britská zpěvačka a skladatelka Faye Fantarrow. Smutnou zprávu oznámila rodina na jejích sociálních sítích.

Britská zpěvačka a skladatelka Faye Fantarrow podlehla ve 21 letech rakovině Britská zpěvačka a skladatelka Faye Fantarrow podlehla ve 21 letech rakovině

Faye Fantarrow byla považována za jeden z největších současných talentů britské scény. Své debutové EP vydala na začátku letošního roku pod vydavatelstvím Davea Stewarta z hudebního dua Eurythmics. „Je to obrovská ztráta. Mohla mít velkou základnu fanoušků, kteří by chápali, o čem zpívá,“ uvedl pro BBC muzikant.

Smrt si říká rock'n'roll: Příběhy zesnulých hvězd

O smrti Fantarrow informovala její matka na sociálních sítích umělkyně. „V našich srdcích zůstane už navždy obrovská díra, kterou nikdo nezaplní. Naše krásná, inteligentní a nesmírně talentovaná holčička odešla. Faye statečně bojovala, aby mohla zůstat s těmi, které tak milovala. A kteří milovali ji. Byla sluncem, světlem v našich životech.“

Zpěvačka podlehla v jednadvaceti letech rakovině. Dvanáct měsíců bojovala s nádorem na mozku. Již dříve trpěla leukémií. Poprvé ji porazila ve svých osmi letech, podruhé o pět roků později.

red, foto: Instagram Faye Fantarrow
Témata: Faye Fantarrow, Dave Stewart, Velká Británie, smrt

zavřít