Josef Vojtek se poprvé představuje jako producent. S Markétou Muzikářovou (Inflagranti) vyprodukovali společné CD

Vydáno 09.11.2016 | autor: Nicola Bernard

Josef Vojtek - rocker a frontman skupiny Kabát, se poprvé představuje v nové roli, a to jako hudební a výkonný producent CD. Spolu s Markétou Muzikářovou, šéfkou elektrického smyčcového tria Inflagranti vyprodukovali své první společné CD. To nese název LIVE at BROADWAY.

Josef Vojtek se poprvé představuje jako producent. S Markétou Muzikářovou (Inflagranti) vyprodukovali společné CD Josef Vojtek se poprvé představuje jako hudební a výkonný producent CD. S Markétou Muzikářovou (Inflagranti) vyprodukovali společné CD

Po čtyřech letech úspěšné spolupráce, kdy Josef Vojtek stále účinkuje jako host na koncertech tria INFLAGRANTI, se zúčastnění rozhodli zvěčnit jeden z koncertů na společném nosiči. Ten je logickým vyústěním jejich koncertního působení. Společně mají za sebou již čtyři úspěšná turné, během nichž odehráli více než šest desítek koncertů. Jejich fanoušci se stále silněji žádali nějakého společného počinu, který by si mohli odnést z koncertu na památku.

Nové CD LIVE at BROADWAY je live záznam koncertu, který se konal na jaře 2016 v pražském Divadle Broadway. Z koncertu, který je dlouhý téměř dvě hodiny, se dostal na CD jen výběr nejlepších skladeb. V podání tria nechybí úpravy melodií klasických velikánů (Vivaldi, Beethoven, Smetana, Dvořák aj), ale i moderní písně (od kapel The Queens, Europe aj.) nebo písně lidové (Ej Gorale, Acustic aj).

LIVE: Královny pódia INFLAGRANTI s Josefem Vojtkem navštívili Mladou Boleslav. Laťka je vysoko

Josef jako zpěvák zde představuje svoji méně známou muzikálovou tvář. Představuje se v rolích, ve kterých standardně účinkuje na pražských muzikálových prknech, převážně v Divadle Broadway. Najdete zde písně z muzikálů Tři mušketýři Michala Davida, Golem Karla Svobody, Hamlet Janka Ledeckého a další. Josef se ale bravurně zhostí i zahraničních písní, které nemá ve svém běžném repertoáru, např. Fantom opery nebo Hallelujah od Leonarda Cohena.

Veřejný křest CD pro fanoušky se bude konat nejen 29.11.2016 na koncertě v pražském Divadle Broadway, ale i na dalších koncertech po celé ČR. CD doprovází následně tour 2017/18. Konkrétní termíny můžete sledovat na webu skupiny Inflagranti.

Text: Nicola Bernard

Témata: CD, Josef Vojtek, Inflagranti, Kabát

Mohlo by Vás zajímat

zavřít