Klubovka Climax oslaví dvacet let. Do Roxy přijede pogratulovat Todd Terry

Vydáno 14.10.2018 | autor: redakce

Nejdéle fungující klubovka u nás oslaví v listopadu 20. výročí a pozvání Chrise Sadlera přijala newyorská legenda a jeden z praotců a inovátorů house music Todd Terry. Autor housových klasik jako Jungle Brothers - I'll House You i nesmrtelných remixů pro Everything But a Girl, Daft Punk nebo Björk je i po třiceti letech na scéně ve formě. Už 24. listopadu zažije Roxy další z legendárních housových mejdanů.

Klubovka Climax oslaví dvacet let. Do Roxy přijede pogratulovat Todd Terry Klubovka Climax oslaví dvacet let. Do Roxy přijede pogratulovat Todd Terry

Pokud sledujete house music, je prakticky nemožné, abyste o Toddovi nikdy neslyšeli. Producent nominovaný na Grammy, autor stovek úspěšných tracků a remixů funguje na scéně od 80. let, kdy i jako brooklynský rodák ovládl Británii a poté také evropský kontinent. Jeho zvuk pomohl vytvořit samotné základy housové i deep housové scény, které pak dlouho dominoval s ostatními legendami jako Kenny Dope nebo Roger Sanchez.

Rodriguez Jr. v Roxy ukáže svou mimořádnou všestrannost



Todd je i po třech dekádách na scéně velmi žádaným umělcem, o čemž svědčí i jeho nedávná spolupráce s house-hiphopovým mágem A-Trakem - Djs Gotta Dance, páteční rezidentura v klubu Hi Ibiza nebo jeho vlastní noc na letošním Amsterdamském ADE - Todd Terry & Friends ADE Special. Držte si klobouky, Climax míří do třetí dekády, a to ve velkém stylu.

tz, jm

Témata: Climax, Todd Terry, Chris Sadler

zavřít