Maďarské slunce rozzáří Prahu: V červnu do Rock Café přijedou The Silver Shine

Vydáno 24.05.2016 | autor: redakce

The Silver Shine z Budapešti se v pátek 3. června vrací do pražského Rock Café! Společně s červnovým sluncem na Národní třídu tedy zamíří i luxusní rokenrolový mejdan, na kterém kromě The Silver Shine zahrají taky The Train Robbers a Three Wild Guns!

Maďarské slunce rozzáří Prahu: V červnu do Rock Café přijedou The Silver Shine The Silver Shine vystoupí v Rock Café 3. června

The Silver Shine - maďarské vintage punk rock'n'roll / punkabilly trio s charismatickou kontrabasistkou Kristou funguje už od roku 2004. Kapela doposud vydala 8 alb a projela víc jak 34 zemí po celém světě. Jejich pražská návštěva nebude první, a určitě ani poslední.

Abraxas dosáhl čtyřicítky. Slaví albovým výběrem i křtem v Rock Café

The Train Robbers, to je ještě stále čerstvá novinka pražské psychobilly scény! Současní i bývalí členové top psycho r'n'r kapel Green Monster a Carlos & His Coyotes, ostřílení muzikanti a nenapravitelní psychos, právě oslavili rok od svého založení a pokřtili svůj první singl On The Run. Mrazivě melodický psychobilly rock'n'roll, při kterým upíři otevíraj rakve a zvědavě vystrkujou nosy, s nezaměnitelným klapotem kontrabasu, mazanou kytarou, bicíma jak tlukot srdce vzteklýho kojota a záhrobním zpěvem. 

A představí se i Three Wild Guns - rockabilly / psychobilly / punk / 100% Redneck Music z Hradce Králové. Tahle sebranka složená z různých kapel jako jsou Todleto Rebels, Akce Z, Bad Lovers nebo Lust 4 Luck vám ukáže, jak se dělá rokenrol v Hradci Králové!

Vstupenky seženete za 150,- + poplatky v předprodeji v Rock Café, vGoOut.cz a Ticketstream 200,- v místě,

tz, jm

zavřít