Marek Ztracený pokřtil své album Vlastní svět. Kmotrem se stal Jakub Ryba

Vydáno 30.10.2018 | autor: Andrea Štipčáková

29. říjen se vryje Marku Ztracenému do paměti. V pražském beznadějně vyprodaném klubu Roxy pokřtil před zraky fanoušků Jackem Danielsem svou pátou studiovou desku, která nese název Vlastní svět. Jejím kmotrem se stal zpěvák Jakub Ryba ze skupiny Rybičky 48.

Marek Ztracený pokřtil své album Vlastní svět. Kmotrem se stal Jakub Ryba Marek Ztracený pokřtil své album Vlastní svět. Kmotrem se stal Jakub Ryba

Zaplněný klub Roxy ležel Marku Ztracenému doslova u nohou. Během energické dvouhodinové show představil hudebník nejen skladby z nového alba, ale zahrál také starší hitovky jako Ztrácíš, Něco končí, Léto 95 nebo Levná instituce. Hned dvě písně pak zazněly na koncertu naživo vůbec poprvé, a to song Na jednu noc a novinka Za 100 let.

RECENZE: Marek Ztracený stoupá se svým novým albem Vlastní svět vzhůru

Poblahopřát k nové desce přišla Marku Ztracenému spousta slavných osobností ať už z hudební, herecké či sportovní scény. Přímo na pódiu se pak ke zpěvákovi připojila Martina Partlová, která zazpívala hudebníkem napsaný singl Bolím, a také Jakub Ryba z kapely Rybičky 48, jenž spolu s Markem Ztraceným desku Vlastní svět na pódiu pokřtil.

Pondělním křtem však představování v červnu vyšlé desky pro zpěváka neskončilo. Už ve středu si dá na stejném místě repete, a poté už vyrazí na Moravu, kde svou desku pokřtí také v brněnském Sonu.

 

 Text: Andrea Štipčáková

Témata: Marek Ztracený, křest, Vlastní svět, Roxy

Mohlo by Vás zajímat

zavřít