BIZÁR TÝDNE: DJ Tiësto vystřelil z kanonu na koncertě prach věrného fanouška

Vydáno 22.09.2021 | autor: Andrea Štipčáková

DJ Tiësto chtěl, aby jeho fanoušek zažil euforii z koncertu, na který se přišlo podívat sedmdesát tisíc lidí. Za svého života to už však nestihl, a tak se rozhodl splnit mu přání posmrtně. Z kanónu na konfety vystřelil do publika jeho prach.

BIZÁR TÝDNE: DJ Tiësto vystřelil z kanonu na koncertě prach věrného fanouška BIZÁR TÝDNE: DJ Tiësto vystřelil z kanonu na koncertě prach věrného fanouška

Stuart Mitchell si před několika měsíci zakoupil vstupenky na festival Creamfields, kde chtěl vidět koncert svého oblíbeného DJ Tiësta. Mezitím si však vzal život a jeho rodiče se lístky rozhodli prodat, aby mohli uspořádat jeho pohřeb. Později požádali Ryana a Liama, kteří si od nich vstupenky koupili, aby na místě rozptýlili část prachu jejich syna.

BIZÁR TÝDNE: Český slavík se vrací na obrazovky, koupil ho Karel Janeček

Oni se však rozhodli udělat mnohem více. S přáteli nechal udělat banner říkající „Oslava života Stewarta Mitchela. Tenhle poslední tanec je pro tebe, kámo“ a přinesli ho na festival. Jeden z organizátorů Creamfieldsu si ho všiml a navrhl jim, že by prach mohl během své show rozptýlit z kanonu DJ Tiësto.

„Pomyslela jsem si: Ó můj bože, on se fakt dostane na Creamfields. Nečekala jsem ale, že ho vystřelí z kanonu,“ uvedla posléze jeho sestra, která dodala, že jeden ze songů Tiësta hrál dokonce na pohřbu Stuarta.

„Stuarte, jsme poctěni, že jsme tě mohli doprovázet na tvé cestě. Budeš navždy součástí jednoho z našich oblíbených míst. Část tebe zůstane navždy v Creamfields,“ napsal na své sociální sítě Ryan Millen.

Text: Andrea Štipčáková, foto: IG DJ Tiësto
Témata: DJ Tiësto, Creamfields, bizár

zavřít