Rihanna a Coldplay mají společnou píseň. Poslechněte si ji

Vydáno 17.10.2011 | autor: redakce

Coldplay vydají 24. října svou pátou řadovku, ta dostala název Mylo Xyloto. Právě na ní vyjde výsledek spolupráce kapely s Rihannou. Společný song dostal název Princess Of China. Už teď si jej můžete poslechnout. Doplňme, že včera (17. října) nové album Coldplay uniklo na internet.

Rihanna a Coldplay mají společnou píseň. Poslechněte si ji Rihanna a Coldplay mají společnou píseň. Poslechněte si ji

coldplay_2011_2Coldplay hovoří o nové desce jako o koncepčním albu. Frontman Chris Martin ke spolupráci s Rihannou řekl:

"Album je koncipováno jako celek. Má dvě hlavní postavy - chlapce a dívku. Přáli jsme si, aby dívčí part nazpívala Rihanna. Chtělo to ale trochu odvahy oslovit ji s touto nabídkou. Potkali jsme se v Las Vegas a tam jsem se ji zeptal: Myslíš, že máme nějakou šanci?"

Dále dodal: "Rihanna má nádherný hlas, tak odlišný od mého. Když jsme to nahráli, řekl jsem:' Wow, tvůj hlas zní tak jinak.' Ale to bylo proto, že zpívala úplně jinou píseň, než na kterou jsme od ní zvyklí."

Rihanna je v současné době na prvním místě britského žebříčku singlů s hitem We Found Love. Na něm se producentsky podílel Calvin Harris. Ten společně se zpěvačkou zavítá v rámci jejího turné v prosinci do Prahy.

Coldplay & Rihanna - Princess Of China

 

Text: kofo
rihanna_london 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít