The Prostitutes dnes vystoupí v Malostranské Besedě, natočí zde živák

Vydáno 08.04.2011 | autor: redakce

Pražská kapela The Prostitues již dnes potěší své příznivce koncertem v Malostranské Besedě. Plánují zde dokonce natočit živý záznam koncertu, který hodlají vydat ještě v první půlce letošního roku.

The Prostitutes dnes vystoupí v Malostranské Besedě, natočí zde živák The Prostitutes dnes vystoupí v Malostranské Besedě, natočí zde živák


the prostitutes“Rozhodli jsme se pro tehle prostor, protože nám přijde ideální pro koncert, kde chceme poprvé hodně kombinovat naší klasickou, hlasitou, polohu s hodně komorní, téměř akustickou. Naše koketování s Cashem, Cohenem ale i například Cavem, když už mají padnout nějaká přirovnání. tak vykristalizuje v živé album,” říká sama skupina.

Album by mělo vyjít pod labelem Championship Records ještě v první polovině tohoto roku a bude obsahovat zřejmě nejen nahrávky z aktuálního koncertu v Besedě.

Na podzim se chystají The Prostitutes do studia nahrávat v pořadí již třetí album, navazující na předchozí Hometown Zombies, které si získalo respekt nejen na domácí scéně, ale také v zahraničí, za což mluví i loňské vydání v Německu a Velké Británii.



zdroj: tz, map 

zavřít