TEASER: NiceLand točí koncertní videoklip, výroby se ujal bubeník

Vydáno 07.07.2011 | autor: redakce

Pražská kapela NiceLand zahájila festivalové léto úspěšným koncertem na Rock For People, kde navíc sbírala materiály pro svůj nový videoklip ze živých show. Pokračovat v tom hodlá i na dalších festivalech a navíc vybízí fanoušky, aby se na koncert, kde mimo jiné představuje i aktuální desku God Has Her Ways, přišli podívat. Jen tak je totiž naděje, že se v novém klipu k písni We Know Better objeví i oni!

TEASER: NiceLand točí koncertní videoklip, výroby se ujal bubeník TEASER: NiceLand točí koncertní videoklip, výroby se ujal bubeník


nclndwikProdukce se ujal sám bubeník kapely Michal Boodya Budinský, za spolupráce svého kamaráda Igora Zacharova. „Máme spolu hodně společných aktivit, ať už jde o focení, točení videa nebo hudební záležitosti. Už jsme se spolu na pár video projektech podíleli a chceme se v tomhle směru dále vyvíjet. Mimochodem stejně jako já pochází z Mimoně a to je velké plus!“ vtipkuje Boodya.

Po prvním lechtivém klipu s fetish modelkami k singlu Sleep At Night z nové desky, který se točil v Los Angeles, ale kapela představí ještě jedno video. Americká režisérka Niko Sonnberger, autorka prvního klipu, totiž právě finišuje práce na artovém videu k singlu I Won´t Give In, který získal druhé místo v anketě Žebřík. We Know Better tak přijde na řadu na podzim. „Řekli jsme si, že je potřeba udělat klasický koncertní klip, každá kapela takový musí mít. Vzal jsem si to na starost, protože tak trochu s videem pracuju a taky proto, že na tom nejsme finančně jako kapela zrovna nejlíp,“ vysvětluje Boodya, proč natáčení nevložili do rukou profesionálních filmařů.

„V klipu by se měly objevit záběry nejen z koncertů, ale i ze zákulisí. Nevím, jestli se dá mluvit o nějakém ději, samozřejmě chci, aby video nepůsobilo jen jako sled hezkých obrázků, ale aby mělo nějakou gradaci a vůbec, aby to atmosfericky doplnovalo dynamiku toho songu. Třeba si v tom pak každý nějaký děj najde,“ dodává.

Jak bude klip přesně vypadat, je zatím ve hvězdách, nicméně hlavní myšlenkou je obsáhnout nejzajímavější momenty a připomenout tím lidem atmosféru letních festivalů obecně. „Bude to taková pozitivní tečka za létem do nadcházejícího chmurného počasí. Přál bych si, aby klip víc přiblížil kapelu jako takovou. Chci to prostě čistě přirozený, to prozatím stačí, ne?“ směje se bubeník.

 

text: map, foto: Pavlína Jarošová 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít