Před Primal Scream vystoupí v neděli jako support Little Barrie

Vydáno 04.08.2011 | autor: redakce

Už tuto neděli vystoupí společně s Primal Scream v KD Vltavská Little Barrie. Tříčlenná skupina z Londýna, která je nejvíc ovliněná stylem Rhythm and Blues, Garage rockem a v neposlední řade i Rock´n´Rollem. Lístky na koncert jsou stále v předprodeji.

Před Primal Scream vystoupí v neděli jako support Little Barrie Před Primal Scream vystoupí v neděli jako support Little Barrie

littlebarrieLittle Barrie vznikli v Nottinghamu v roce 1999. Jejich první demonahrávky si všimli lidé z sublabelu Jazzman records s názvem Stark Reality. První singl vydávají v červenci 2000 - Shrug off Love s B stranou Reply Me (It Don't Deny Me)

Po přestěhování do Londýna v září toho samého roku kapela vydala další dva singly na Stark Reality, než potkali v roce 2002 bývalého frontmana Orange Juice a autorsky plodného umělce a producenta Edwyna Collinse, se kterým nahráli svůj čtvrtý singl. Edwyn byl bezpochyby pro pokrok a růst kapely nesmírně důležitý . Nadšený Collins jim nabídl, aby své první album We Are Little Barrie nahráli v jeho studiu West Heath Yard a sám také album produkoval.

Po turné po Evropě, Japonsku a Austrálii a několika koncertech v USA kapela začala nahrávat svoje druhé album Stand Your Ground s producentem Gorrilaz Danem The Automatorem v  Brooklynu a s Mike Pelanconim v Británii.

Kapela nadále jezdí po světě jako předskokani Paula Wellera, Morrisseyho a Primal Scream. Její členové se jako sóloví hudebníci účastní mnoha hudebních projektů. 

Liltte Barries vydali loni v prosinci v Japonsku a letos  v Evropě své nové album King of the Waves, které bylo opět nahráno ve studiu West Heath Yard.

Vstupenky jsou k zakoupeni v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 710,- Kč (plus poplatky), na místě pak za 890,- Kč.

 

Text: TZ, kofo 
zavřít