Rybičky 48 se na desce navážejí do bulváru, křest bude dnes v Lucerně

Vydáno 11.10.2011 | autor: redakce

Své čtvrté řadové album s provokujícím názvem Deska roku vydala kutnohorská trojice Rybičky 48. Jeho křest je naplánován právě na dnešek, 11. října od 20 hodin v pražském Lucerna Music Baru. 

Rybičky 48 se na desce navážejí do bulváru, křest bude dnes v Lucerně Rybičky 48 se na desce navážejí do bulváru, křest bude dnes v Lucerně

rybicky_obaldesky
Deska je v obchodech k zakoupení už od konce září a Rybičky si na ní podle svých slov dělají legraci z poměrů na české hudební scéně.

Management skupiny uvádí: „V písni Agáta se vysmívají českému bulváru a českému showbusinessu obecně. Píseň „Rádiová" se trefuje především do českých rádií, která se současné české tvorbě spíš vyhýbají, než aby ji podporovala."

Na dnešním koncertě se v roli předkapely představí slovenská kapela Horská Chata, jako hosté se objeví členové kapel Tři sestry, Divokej Bill, UDG, Imodium, Doktor PP, Bára Zemanová, Medvěd 009, Harlej a další. Vstupenky na koncert můžete zakoupit v předprodejních sítích za 140 korun, na místě pak zaplatíte 190 korun.



ks
zavřít