SOUTĚŽ O HVĚZDU MMF ZNÁ VÍTĚZE!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Více než tři desítky adeptů na hvězdu MARATHON MUSIC FESTIVALU doběhly hrdinně do cíle. Po lítém boji známe vítěze. Stala se jím letohradská kapela DOLLY BUS BAND. Gratulujeme!

SOUTĚŽ O HVĚZDU MMF ZNÁ VÍTĚZE! SOUTĚŽ O HVĚZDU MMF ZNÁ VÍTĚZE!

Jméno skupiny vzešlo z hlasování, které ve spolupráci s pořadateli Marathon Music Festivalu probíhalo exkluzivně na stránkách iReport.cz. Po napínavém boji o první tři místa cílovou pásku jako první protla letohradská čtyřka Dolly Bus Band.

Dle regulí soutěže tak získala právo zahrát si v sobotu 13.5. na Staroměstském náměstí (viz starší News ZDE) a objeví se i na CD kompilaci Soundczech 11, která vyjde 1.5. 2006 jako bezplatná příloha květnového REPORTU 5/06.

























Konečné pořadí na stupních vítězů vypadá takto:

1. Dolly Bus Band
2. Magma Hotel
3. Hromosvod.

Kompletní seznam přihlášených skupin a všechny soutěžní skladby najdete ZDE.

PŘÍJEMNÉ PŘEKVAPENÍ

Po dohodě mezi pořadateli z Prague International Marathonu (pod jehož hlavičkou se MMF uskuteční) a zástupci REPORTU budou v duchu fair play kontaktovány i kapely na druhém a třetím místě, a to s nabídkou povzbudit běžce během Maratonského víkendu koncertem na některém z Music Pointů podél maratonské trati.



































Dolly Bus Band (foto) se na pódiu Marathon Music Festivalu setká mimo jiné i s loňským vítězem, rošťácky nadstylovou kapelkou Timudej. A na CD Soundczech se představí po boku takových jmen jako Priessnitz, Vypsaná fixa, Skyline, Sto zvířat, Gulo čar, Nierika, Post-It nebo Temperamento.

Vítězům sláva a zúčastněným čest. Hlasujícím děkujeme za zaslané hlasy, muzikantům připomínáme, že další šanci budou mít opět příští rok (už teď si červeně zatrhněte únor 2007 jako termín zaslání demosníků! Více info na www.pim.cz) a se všemi se těšíme na viděnou o Maratonském víkendu 12.-14.5. v Praze a především na Marathon Music Festu na Staroměstském náměstí. Podrobné informace o bohatém programu přinese iReport.cz co nevidět.

























www.dollybusband.cz

zavřít