Duran Duran míří do Prahy a chystají DVD

Vydáno 08.06.2012 | autor: redakce

Už ve středu 27. června se do Prahy vrátí anglická hudební legenda Duran Duran. Stane se tak v rámci turné All You Need Is Now World Tour 2012. V O2 areně, kde se koncert uskuteční, bude pódium blíže k tribunám, takže se celková kapacita sníží na 7000 lidí. Kapela si tak slibuje intenzivnější komunikaci s fanoušky. Role předskokanů se zhostí pražský electro-popový projekt Cartonnage.

Duran Duran míří do Prahy a chystají DVD Duran Duran míří do Prahy a chystají DVD


duran duran 10cm 300dpiJen pár dní po pražském představení (konkrétně 2. července) pak Duran Duran vydají záznam manchesterské show z prosince 2011, který byl součástí stále probíhajícího turné. Koncert vyjde ve formátech DVD, CD i Blu-ray pod názvem A Diamond In The Mind. Obsahovat by kromě samotného vystoupení měl i dokument ze zákulisí, rozhovory se členy kapely a podobně. Hojně probíraným tématem v dokumentu budou i hlasivky zpěváka Simona LeBona, kvůli jejich onemocnění museli totiž loňské turné velmi záhy přerušit.

 

Fanoušci Duran Duran mají navíc i do třetice důvod k oslavě. Klávesista Nick Rhodes totiž 6. června oslavil 50 let. Nick Rhodes je od 80. let vegetariánem, v hudebních kuloárech se již dlouho traduje, že se jím stal právě po koncertě v Praze v roce 1988.



tt

zavřít