Sunshine mají nový klip, píseň NFNY zazní i ve filmu

Vydáno 22.06.2012 | autor: redakce

Není to tak dlouho, co Sunshine představili klip k singlu Night Is On Fire, a už se můžou pochlubit dalším. Volba tentokrát padla na song NFNY (No Future No Yesterday), který zazní také ve filmu Zejtra napořád.

Sunshine mají nový klip, píseň NFNY zazní i ve filmu Sunshine mají nový klip, píseň NFNY zazní i ve filmu


IMG_9294Hráli pro racky, bezdomovce, sběrače kovů a štáb. I tak je klip k NFNY z aktuální desky Karmageddon zemětřesení a to doslova, když dojde na refrén.

Tenhle pomalý, plíživý song, plný frustrací, bezvýchodnosti a zároveň nositel silné melodie a dramatických zákoutí měl od začátku cinematický feeling, takže se celkem logicky stal součástí nového filmu Rudy Havlíka Zejtra napořád a zároveň i titulní skladbou.

Film samotný se natáčel v Praze, Plzni a Hongkongu a na jeho premiéru si budete muset počkat do listopadu. V hlavních rolích zvláštní road movie se objeví Pavel Batěk a maďarská diva Vica Kerekes.

Každopádně klip k filmu a NFNY zároveň má premiéru už teď 22.6. exkluzivně na TV Óčko v novinkách ve 12 hodin, s reprízou v sobotu v 18 hodin.


IMG_9212-2 IMG_9248-2

„Skladba NFNY je pro mě perfektní záležitost a způsob jejího vystavení je pro film naprosto ideální. Při natáčení videoklipu jsme se rozhodli, že se budeme soustředit přímo na kapelu a tempo skladby, které graduje postupně a dává prostor k obrazovým posunům, které zvuk pouze vhodně doplňují. Sunshine nám hodně pomohli i se samotným natáčením filmu a stali se jeho aktéry, což je pro nás ohromná pomoc a já jsem pyšný, že je tam můžu mít," říká režisér filmu Ruda Havlík.

zdroj: TZ, map
zavřít