Prago Union oslaví v Lucerna Music Baru hned dvoje kulatiny

Vydáno 14.11.2012 | autor: redakce

Prago Union vrcholí s přípravami tradičního listopadového koncertu. Odehraje se už 15. listopadu v pražském Lucerna Music Baru a sestava podle svých slov chystá "vše, jen ne další řadový koncert jedné kapely“.

Prago Union oslaví v Lucerna Music Baru hned dvoje kulatiny Prago Union oslaví v Lucerna Music Baru hned dvoje kulatiny


prago_union_live_bandPrago Union slaví 10 let na scéně koncertem, kde se po letech objeví původní člen Dědek a kde Livě Band na jeho koncertu s Prago Union s pořadovým číslem 100 doplní dechová sekce Krotitelé Dechů.

Po delší době zazní skladby jako Uprchlík nebo Metronom z dob jejich počátků a zároveň zazní úplně nové, ještě nevydané věci.

Sami protagonisté dodávají: "OK, nebudeme z toho dělat detektivku, ani si hrát na znamení, ale aby to šlo celý hodit na náhodu, na to je to až moc zajímavá série. Je ale potřeba říkat, že Pragofka nechystala žádné velkolepé oslavné fanfáry sami sobě si? Že číslo koncertu a nějaké výročí zjistili až nedávno, když už přípravy celé akce běželi na plný koule? Nebo to jaksi vyplývá z člověčí podstaty kapely Prago Union a z toho, že 'Vesmír je na tvý straně, když tě na tom vidí dělat', čehož jsou chodícím důkazem? Snad je správně za Bé."

Prago Union + Livě Band budou jedním z koncertních hostů Hudebních cen Žebřík 15. března 2013 v Plzni. 



TZ, ape
zavřít