Tři sestry: Velká sesterská soutěž

Vydáno 29.06.2007 | autor: redakce

Tři sestry pokračují ve svém "výročním" turné, během prázdnin je můžete zastihnout celkem na jedenácti místech. Zasoutěžte si o volné vstupy na vámi vybranou fanánkoshow!

Tři sestry: Velká sesterská soutěž Tři sestry: Velká sesterská soutěž

VÁLKA S LOKY MUST GO ON!

Šňůra na oslavu 22. narozenin souboru, slibující "úžasnou show s videoprojekcí a hospodou přímo na pódiu", má před sebou poslední červnová data (28.6. Plzeň - Štruncovy sady, 29.6. Roudnice nad Labem - Pod Lipou, 30.6. Loket nad Ohří - amfiteátr) a pořádnou letní jízdu.

Věrnými pódiovými spolujezdci Fanánka a spol. jsou stále Doctor P.P. a De Bill Heads. Koncertní reprtoár Sester jde aktuálně napříč celou jejich kariérou, nechybí ani ukázky nových, ještě nevydaných písní anebo okulibá soutěž o "sestru Tří sester".

Rozpis celého turné vypadá následovně:

4.7. Areál Vostrov - Hněvousice u Mnichova Hradiště
6.7. Bohutín u Šumperka
7.7. Rožnov pod Radhoštěm
13.7. Holkov u Velešína
14.7. Boskovice
20.7. Letní kino Nový Knín
10.8. Stříbrná skalice
17.8. Zámek Buchlovice
18.8. Hořepník
24.8. Zámek Třeboň
25.8. Letní kino Domažlice.

Více info na www.trisestrytour.cz



TRIKA A TIKETY PRO BRATRY A SESTRY

Ve spolupráci s agenturou Ticketstream pro vás máme exkluzivní soutěž o volné vstupenky na vámi vybraný koncert, plus o 10 speciálních a limitovaných triček Tří sester. Postačí zodpovědět následující sesterskou otázku a bedlivě pročíst pravidla soutěže. A pak už jen tlustým červeným fixem obkroužit v kalendářích kýžené datum. A začít stříhat metr. Takže:

Se Třemi sestrami, kterých je nyní celkem osm, vystupuje i jedna žena, tzv. Supice. Její ctěné jméno je

A) Kazimíra
B) Eleonora
C) Bronislava
D) Veronika
E) Feromonika.

Správné odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Sestry - soutěž" a připojte celé jméno, adresu a mobilní kontakt. A hlavně datum a místo konání koncertu, který byste rádi navštívili.

Hrajeme celkem o 10 volných vstupů na letní koncerty Tří sester a 10 triček. Každý soutěžící má právo zapojit se pouze jednou. Přijde-li z několika různých adres mail podepsaný stejným jménem, všechny maily dotyčného rošťáka budou nemilosrdně mazány a diskvalifikovány.



MECHANISMUS LOSOVÁNÍ:

Losování bude probíhat ve třech etapách. Zájemci o první tři koncerty (4.-7.7.)budou slosováni 2.7.2007 ve 12:00. Ti, kteří si přejí zavítat na koncerty v rozmezí 13.7.-10.8. mají uzávěrku 11.7. ve 12:00. A srpnoví fanoušci (plánující navštívit vystoupení mezi 17.8.-25.8.) budou známi 15.8. v pravé poledne. Všichni výherci budou obratem kontaktováni.

Soutěž startuje ve středu 27. června, od této chvíle můžete zasílat maily, týkající se jakéhokoli data z jedenácti uvedených. Neúplné informace v soutěžních mailech (např. chybějící adresa, termín, koncertu, jméno bez příjmení, absence telefonu, atd.) nebudou do slosování zařazeny.

Tak hodně štěstí a stále mladým Sestrám přejeme ještě minimálně "jednou tolik"!!



www.trisestry.cz



zavřít