Antifest probudí punk už o víkendu

Vydáno 01.08.2007 | autor: redakce

Letos proběhne 13. ročník tradičního Antifestu (3. - 5. srpen) ve Svojšicích. Těšit se můžete na punkovou atmosféru a kapely The Casualties, Discharge nebo Sham 69.

Antifest probudí punk už o víkendu Antifest probudí punk už o víkendu

Antifest znamená i letos 3 dny punkrocku, více než 50 kapel z 10 zemí.
Startuje se v pátek úderem poledne a končí se v neděli. Těšit se můžete na zahraniční hosty Discharge (UK), The Casualties (USA), Sceptic Eleptic (A), Sham 69 (UK), Cockney Rejects (UK), The Carburetors (NOR), Dogsflesh (UK), Special Guest (D), Krawall Brueder (D), Resistance 77 (UK), Gecko Brothers (B), Riot Company (D), The Crimson Ghost (D), Situations (D).



Za domácí luhy a háje zahrají N.V.Ú., Barricade, E!E, Znouzectnost, RV-4, P.N.S., X-Core, 2v1, Benjaming Band, Phantoms On Fire, Flaming Cocks, Nátěrová Hmota, Werglův Pjos, Punkhart, Vision Days, Volant, Čertůf Punk, Zvlášný Škola, Vyčůrat a Spát, M.Z.H., S.P.S., Pavilon M9, Climax (křest CD), Záviš, Fast Food Orchestra, Punk Floid (křest CD), All Skapones, Zatrest, Slapdash, Do Řady!.



Na festivalu je zajištěno bohaté občerstvení, úschovna zavazadel, fotbálky, infocentrum, kontaktní centrum, klidová zóna, stanové městečko, místa pro parkování. Info o svozech a veškeré další podrobnosti najdete na www.antifest.cz.

A pozor, organizátoři slibují: "Případný výtěžek, pokud nějaký bude, poputuje na charitativní účely."



Punk is not dead!
zavřít