Reggae Meeting: festival bez plotů

Vydáno 22.05.2008 | autor: redakce

Osmý ročník festivalu Reggae Meeting nás čeká již příští víkend, 30 až 31. května, pod hradem Točník. Dorazí 17 kapel, mnoho selektorů a MCs. Vstupné zůstává dobrovolné.

Reggae Meeting: festival bez plotů Reggae Meeting: festival bez plotů

Na hlavní scéně se představí ostřílení veteráni Sto Zvířat. Další stálicí a průkopníkem místní scény jsou Dub-O-Net, kteří za vokální podpory jamajského Vincenta Richardse představují více elektro-dubovou tvář českých reggae veteránů ze Švihadla. Z nové generace skupin dorazí ska a rock-steady hvězdy Prague Ska Conspiracy. Dalším objevem domácího dancehallu je bez pochyb Mr. Cocoman & Solid Vibez, který přes svůj věk zásadně ovlivňuje místní scénu.



Mazi dalšími vystupujícími jsou například Urban Bushman, Ilam, Bug & Dub s Generalem Kryshpeenem za mikrofonem, Green Smatroll, Afrodisiak s americkým MC Turnerem, Nebiba, Prince Alfredo & the Warriors nebo Barakaba se zpěvákem Samzym z Pobřeží Slonoviny. Z nových kapel Reggae Meeting letos představí mj. Tribetown, Dub Artillery nebo Tour de Bars.

Chybět nebude ani Dancehall stage a stan nazvaný Dub Station. Na těchto scénách se představí spousta soundsystémů a MCs z domova i ze zahraničí.

www.reggaemeeting.net
zavřít