Lady GaGa je tváří firmy Polaroid

Vydáno 07.01.2010 | autor: redakce

Lady GaGa se stala oficiální tváří Polaroidu, výrobce legendárních fotoaparátů. Úkolem zpěvačky je oslovit nové, potenciální zákazníky.

Lady GaGa je tváří firmy Polaroid Lady GaGa je tváří firmy Polaroid

Lady Gaga přijala lukrativní nabídku od společnosti Polaroid, díky které se stává nejen novou tváří tohoto předního výrobce fotoaparátů, ale zároveň je jmenována kreativní ředitelkou nové speciální řady obrazových produktů. Lady GaGa bude mít za úkol oslovit nové, potenciální klienty a tím i upevnit pozici firmy Polaroid na trhu. Spolupráce firmy Polaroid se zpěvačkou Lady GaGa byla zpečetěna vystoupením na 2010 Consumer Electronic Show v Las Vegas, kde Lady GaGa nejen naživo zahrála svoje největší hity, ale poprvé se veřejnosti představila právě jakožto nová tvář firmy Polaroid.


Kolem Lady GaGa je ale rušno i z mnoha jiných důvodů. Zpěvačka se až do 8. března nachází na americké části své Monster Ball Tour,která se následně přesune na starý kontinent a zavítá mimo jiné i do sousedního Německa a Rakouska. Kromě toho Lady GaGa ve dnech volna mezi koncerty natáčí nové album a též osobně dohlíží na tvorbu komiksu, který o ní v současné době v Americe vzniká.

zdroj: Universal Music
zavřít